Empresa - Qui SomQui Som

OFI 3 és una empresa fundada a l’any 1991, creada amb una clara vocació de servei i amb l’objectiu de dur a terme la venda i el manteniment de la gamma de productes ofimàtics de la marca Ricoh al Principat d’Andorra, i amb un lema, la recerca de la satisfacció del client. Per assolir aquests objectius, OFI 3 disposa de grans professionals  amb formació continuada adaptant-los als grans canvis tecnològics que s’han produït al llarg d’aquests anys plens d’experiències, i que és continuaran produint els propers anys No nomes disposem d’un gran equip humà, si no també d’un gran soci, d’una gran empresa, d’una gran marca, RICOH.

RICOH és líder mundial en el sector del equips multifunció d’oficina i també en els equips d’impressió d’alta producció i d’arts gràfiques. En aquests darrers anys, un dels canvis mes significatius en el món de la tecnologia dels equips multifunció ha esta la evolució del “document” passant de ser un suport únicament físic a una eina digital capaç d’emmagatzemar informació. El lideratge de Ricoh es deu, en bona part a la capacitat d’adaptar-se i fins i tot d’avançar-se a aquesta evolució tecnològica per oferir un producte d’alta qualitat i que s’ajusta als nous requeriments tecnològics i a les noves necessitats dels clients, col·laborant en la millora dels procediments de treball, la optimització dels recursos i la reducció de despeses.

A OFI 3 disposeu del millor soci col·laborador amb el que dur a terme la transformació digital de la vostra empresa, essent assessorat per oferir-vos els productes i serveis més adequats. També us podem oferir una solució financera adaptada als vostres requeriments, com per exemple la formula PPU ( pagament per ús ).

Som un equip compromès amb el medi ambient i per aquest motiu realitzem la tasca de recollida i reciclatge tant dels consumibles, recanvis i els seus embalatges, com dels equips que han finalitzat la seva vida útil.

Tornar