PRODUCTES - Escaners

Epson WorkForce DS-410

L'escàner WorkForce DS-410 incorpora funcions avançades per a mantenir nivells alts de productivitat a un preu baix. Per tant, és un producte ideal per als usuaris d'oficines petites o que treballen a casa i busquen un escàner professional amb múltiples funcions, així com per als departaments informàtics que desitgin invertir en escàners de sobretaula versàtils i resistents.
El DS-410 inclou un ampli ventall de funcions per a augmentar la productivitat, incloent-hi detecció de doble alimentació i tecnologia de protecció de paper per a assegurar que els originals estan baix control i cada pàgina s'escaneja sense problema. Aquesta tecnologia inclou un conjunt de sensors LED avançats que detecten quan s'agafen dos fulls de paper alhora, detenen al moment la màquina i avisen a l'usuari. Així mateix, la protecció de paper ajuda a prevenir fallades d'alimentació i danys sobre el suport, detenint l'equip automàticament en detectar grapes o documents torts.
Així mateix, incorpora una manera d'alimentació automàtica per a un escanejat ràpid i senzill: tan sols has d'inserir les fulles i s'iniciarà el procés. L'alimentador automàtic per a 50 fulles, per part seva, facilita l'escanejat de grans volums de documents.

característiques
Pagines per minutEscaner portatil
ConexióA4 B/N: 26ppm - Color: 26ppm
Resolució600 ppp x 600 ppp
Capacitat ADFUSB 2.0
50

No trobes el que busques?
Necessites ajuda?
Vols que et truquem?