PRODUCTES - Escaners

Epson WorkForce DS-730N

Connecta la teva empresa amb aquest escàner amb xarxa independent, assequible i extremadament eficient. És l'opció intel·ligent per a la gestió de documents professionals, que ofereix la possibilitat d'escanejar i enviar a ubicacions separades amb només tocar un botó, la qual cosa et permetrà capturar, convertir i distribuir informació escanejada dins de la teva empresa.
Escaneja i envia a correu electrònic, carpetes, FTP, SFTP, serveis en el núvol i aplicacions de Microsoft amb només prémer un botó. El panell de control amb la pantalla LCD en color de 1,44 polzades incorporada i tres botons per a tasques individuals és d'ús senzill i intuïtiu; et permet triar la tasca correcta i enviar documents al destí correcte sense demora, posant els arxius digitals a la disposició de diversos departaments i agències.
Amb un alimentador automàtic de documents de 100 fulles d'alta capacitat i velocitats d'escanejat a doble cara de fins a 40 ppm/80 ipm, els treballs de gran volum es poden capturar ràpida i fàcilment com un sol arxiu, amb una intervenció mínima de l'usuari.
Presa el control gràcies a una gamma de funcions intel·ligents, inclosos sensors ultrasònics i una funció de protecció del paper. La manera lenta permet capturar suports d'impressió difícils reduint la velocitat del corró sense augmentar la grandària dels arxius. La funció d'omissió de detecció d'alimentació doble permet processar ràpidament documents difícils, com a sobres i pósits.
Els advertiments de protecció del paper, alimentació doble i detecció de brutícia garanteixen que es capturin acuradament i de manera precisa imatges digitals d'alta qualitat, de 27 g/m² a 413 g/m². El sistema de corrons de separació activa (Activi Separation Roller System) i els sensors incorporats ajuden a impedir l'alimentació doble de documents i garanteix que s'escanegi amb precisió cada peça de paper

característiques
Pagines per minutEscaner portatil
ConexióA4 B/N: 40ppm - Color: 40ppm
Resolució600 ppp x 600 ppp
Capacitat ADFUSB 2.0
100

No trobes el que busques?
Necessites ajuda?
Vols que et truquem?