PRODUCTES - Escaners

Epson WorkForce DS-1660W

Combina un escàner pla amb la comoditat d'un alimentador automàtic de documents de 50 pàgines el que permet escanejar una àmplia gamma de documents complicats, inclosos llibres, documents enquadernats, passaports i productes delicats a l'hora que escaneja senzilla i ràpidament munts de documents d'oficina. La seva reduïda grandària facilita la seva col·locació en entorns d'oficina i atenció al client, així com grups de treball de serveis administratius.
Ajustos de color i imatge intel·ligents inclosos acte retalli, correcció de desviació, pàgina en blanc i eliminació del fons amb la tecnologia de processament d'imatge de Epson. Amb la manera de document llarg és possible escanejar més de tres metres de paper (3048 mm) per una cara.
La connectivitat Wi-Fi i Wi-Fi Direct del DS-1660W proporcionen comoditat addicional per a organitzacions que desitgen implementar una solució d'escanejat específica a la qual puguin accedir moltes persones. Amb NFC habilitat, utilitza l'aplicació d'escanejat de Epson per a prendre el control del teu dispositiu mòbil; a continuació, edita i millora les imatges digitals abans de guardar i compartir.
Un dels escàners més ràpids de la seva categoria amb una velocitat d'escanejat de 25 ppm. La connectivitat USB 3.0 significa que no s'alenteix en cap moment durant l'escanejat, fins i tot a una resolució alta de 300 ppp. Escaneja tots dos costats d'una pàgina amb la funció d'escanejat a doble cara per a major comoditat. Crea fins a 30 treballs amb el panell de xarxa opcional i escaneja directament a ubicacions del servidor, serveis en el núvol i Microsoft SharePoint. El programari de Epson incorporat permet la sortida d'imatges duals; escaneja una vegada i envia a dos destins diferents. El DS-1660W també afavoreix l'escanejat fàcil amb només prémer un botó d'escanejat a carpetes, correu electrònic, comptes d'emmagatzematge online i molt més.

característiques
Pagines per minutEscaner portatil
ConexióA4 B/N: 25ppm - Color: 25ppm
Resolució1.200 ppp x 1.200 ppp
Capacitat ADFLAN inalambrica, Wi-Fi Direct, USB 2.0
50

No trobes el que busques?
Necessites ajuda?
Vols que et truquem?